Page 88 - فصلنامه فرهنگی-خبری- شماره 1
P. 88

‫ ■دولت و جامعه در دوره عثمانی‬                                                      ‫شماره اول‪ :‬پائیز ‪1397‬‬     ‫تازه‌های نشر ایران‌شناسی‬

        ‫اکمل الدین احسان اوغلو‬                       ‫با توضیحات علی‌محمد حلمی رایزن فرهنگی سفارت‬
                                                     ‫ایران در آتن درخصوص روند پیدایش خطاطی ایرانی‬
         ‫انتشارات کتاب مرجع‬
                                                                     ‫بویژه خط نستعلیق تکمیل شده است‪.‬‬

                                                     ‫ ■راهنمای زبان بلغاری و فارسی‬
                                                             ‫(گویش تهرانی)‬

                                                         ‫دارینا بانووا و کاترینا والکانووا‬

                                                           ‫انتشارات آوانگارد و پریما‬

‫کتاب دولت و جامعه در دوره عثمانی‪ ،‬کتابی جامع در‬
‫حوزه عثمانی‌شناسی است که زیر نظر دکتر اکمل‌الدین‬
‫احسان اوغلو‪ ،‬رئیس وقت «ایرسیکا» به زبان ترکی‬
‫منتشر شده است‪ .‬ترجمه آن به پیشنهاد و پشتیبانی‬
‫رئیس کنونی آن مرکز‪ ،‬دکتر آرن‪ ،‬توسط انتشارات کتاب‬
‫مرجع (وابسته به بنیاد دایرى‌المعارف اسلامی) زیر نظر‬

      ‫دکتر حداد عادل به زبان فارسی منتشر شده است‪.‬‬

 ‫ ■راهنمای گردشگری و سفر به ایران‬                    ‫کتاب راهنمای زبان بلغاری و فارسی (گویش تهرانی)‬
         ‫‪Iran Travel Guide‬‬                           ‫توسط «دارینا بانووا» و «کاترینا والکانووا» در ‪ ۲۱۴‬صفحه‬
                                                     ‫تالیف شدهوازسویانتشاراتآوانگاردوپریمادرتابستان‬
‫سازمان میراث‌فرهنگی‪ ،‬صنایع دستی و گردشگری‬            ‫‪ ۲۰۱۸‬در صوفیه‪ ،‬پایتخت بلغارستان به چاپ رسیده است‪.‬‬
                                                     ‫در این اثر‪ ،‬علاوه بر مکالمات عادی در هر قسمت‪،‬‬
        ‫موسسه عصر کسب و کار ایرانیان‬                 ‫اطلاعات اضافی برای سهولت در ارتباطات در نظر گرفته‬
                                                     ‫شده است‪ .‬بعنوان مثال در بخش «غذا» یک جدول دقیق‬
                                                     ‫از غذاهای محبوب ایرانی وجود دارد و در بخش «تقویم»‬
                                                     ‫نگاهی مقایسه‌ای بین تاریخ شمسی و میلادی و در بخش‬
                                                     ‫دیگری از این کتاب مخاطبان با اسامی کشورها‪ ،‬استان‌ها‬
                                                     ‫و شهرهای بزرگ ایران‪ ،‬وزارتخان ‌هها و همچنین با برخی‬

                                                                  ‫از صنایع دستی کشورمان آشنا م ‌یشوند‪.‬‬

                                                                                                             ‫‪86‬‬
   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93