Page 70 - فصلنامه فرهنگی خبری- شماره سیزدهم
P. 70

‫نگاهی به غذاهای سنتی و تنوع پوشاک‬
       ‫محلی در استان اردبیل‬

‫گردآوری‪ :‬شعبه استان اردبیل‬

‫کوفتـه ریـزه و برنـج تهیـه م ‌یشـود‪ .‬در بلند ‌یهـای‬       ‫اردبیل اسـتانی شـگف ‌تانگیز با مردمانـی مهما ‌ننواز‬
‫اردبیـل که سـرمای زیـادی وجـود دارد‪ ،‬خـوردن آش‬            ‫و بـا فرهنگ اسـت که همیشـه بهترین شـرایط را برای‬
‫داغ محلـی اردبیـل خوشـمز‌هترین قسـمت خاطـرات‬              ‫اسـتقبال از مهمانـان فراهـم م ‌یکننـد‪ .‬در ایـن اسـتان‬
‫گردشـگران را تشـکیل‬
                                                                                    ‫غذ‌اهـای ب ‌ینظیـری‬
            ‫می‌د هـد ‪.‬‬                                                              ‫درسـت م ‌یشـود کـه‬
‫عسل سبلان شهرت‬                                                                      ‫اعضـای خانـواده را بـه‬
‫ملی دارد و در تمام‬                                                                  ‫دور سـفر‌های از عشق و‬
‫ایران معروف است و لذا‬                                                               ‫محبـت جمـع م ‌یکنـد‪.‬‬
‫صبحان ‌ههای منطقه اردبیل‬                                                            ‫آواز‌ه غذ‌اهـای ایـن‬
‫با عسل‪ ،‬نان تازه و کره‬                                                              ‫اسـتان در کل ایـران‬
‫محلی نیز از جذابی ‌تهای‬                                                             ‫پیچیـده اسـت‪ .‬برخی از‬
‫خاص خود برخوردار‬                                                                    ‫خوراک ‌یهـا و غذاهـای‬
‫است‪ .‬همچنین غذاهایی مانند پیچا ‌ققیمه (خورشت بادام)‬       ‫تهیه شـده در این اسـتان‪ ،‬ازجمله جاذب ‌ههای گردشـگری‬
‫و کوک ‌وماه که پشت هر کدام از آنها داستا ‌نهایی‌از گذشته‬  ‫ایـن خطـه ب ‌هشـمار م ‌یآینـد‪ .‬آش دوغ‪ ،‬معرو ‌فتریـن‬
                                                          ‫غـذای محلی اردبیل اسـت که با ماسـت‪ ،‬سـبزی‪ ،‬سـیر‪،‬‬
                                  ‫پنهان شده است‪.‬‬
   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75