Page 70 - فصلنامه فرهنگی خبری- شماره سیزدهم
P. 70
نگاهی به غذاهای سنتی و تنوع پوشاک
محلی در استان اردبیل
گردآوری :شعبه استان اردبیل
کوفتـه ریـزه و برنـج تهیـه م یشـود .در بلند یهـای اردبیل اسـتانی شـگف تانگیز با مردمانـی مهما ننواز
اردبیـل که سـرمای زیـادی وجـود دارد ،خـوردن آش و بـا فرهنگ اسـت که همیشـه بهترین شـرایط را برای
داغ محلـی اردبیـل خوشـمزهترین قسـمت خاطـرات اسـتقبال از مهمانـان فراهـم م یکننـد .در ایـن اسـتان
گردشـگران را تشـکیل
غذاهـای ب ینظیـری
مید هـد . درسـت م یشـود کـه
عسل سبلان شهرت اعضـای خانـواده را بـه
ملی دارد و در تمام دور سـفرهای از عشق و
ایران معروف است و لذا محبـت جمـع م یکنـد.
صبحان ههای منطقه اردبیل آوازه غذاهـای ایـن
با عسل ،نان تازه و کره اسـتان در کل ایـران
محلی نیز از جذابی تهای پیچیـده اسـت .برخی از
خاص خود برخوردار خوراک یهـا و غذاهـای
است .همچنین غذاهایی مانند پیچا ققیمه (خورشت بادام) تهیه شـده در این اسـتان ،ازجمله جاذب ههای گردشـگری
و کوک وماه که پشت هر کدام از آنها داستا نهاییاز گذشته ایـن خطـه ب هشـمار م یآینـد .آش دوغ ،معرو فتریـن
غـذای محلی اردبیل اسـت که با ماسـت ،سـبزی ،سـیر،
پنهان شده است.